Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Kehittyvä Hyvinvoinnin tila 17.-21.8.2020


Mikä on Hyvinvoinnin tila? Miten sellaisessa toimitaan? Miten tila voisi kehittyä, kasvaa ja kuplia kävijöidensä näköisenä?

Hyvinvoinnin tila yhdistää kulttuuria, hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, työhön integrointia, osallistumisen mahdollisuuksia. Hyvinvoinnin tila on auki jokaiselle. Verkostomme on kasvava, jäseniltään oppiva ja osaamista jakava sekä avoin ryhmä, johon etsimme jo olemassa olevia tai vasta rakentumassa olevia Hyvinvoinnin tiloja mukaan valtakunnallisesti.

Tule mukaan etänä keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia siitä, miten hyvinvointi maksimoidaan monipuolisen ja -alaisen yhteistyön avulla.

Maanantai 17.8. klo 14-15 Hyvinvointia Hyvinvoinnin tilassa

10 tapaa vahvistaa hyvinvointia – Eeva Tawast, psykologi, psykologian lehtori, Metropolia AMK:
Kurkistetaan hankkeessa kokeiltuihin tapoihin huoltaa hankkeen osallistujien, työntekijöiden, opiskelijaharjoittelijoiden, vapaaehtoisten jne. hyvinvointia. Metropolian hyvinvointitiimi on rakentanut Hyvinvointivahvistaja-koulutusta, jonka tavoitteena on, että ihmisillä on edellytyksiä voida hyvin ja tukea muitakin voimaan paremmin. Esimerkiksi vuorovaikutus- ja rauhoittumisen taitojaan voi vahvistaa.

Tiistai 18.8. klo 14-15 Rahoitus yhteisön rakentajana

Rahoitus yhteisön rakentajana – Pauliina Seppälä, yrittäjä, luova kehittäjä ja viestijä. Joukkorahoituspalvelu Mesenaatti.me, Yhteismaa ry & Citymaalaiset
Joukkorahoitus osallisuuden näkökulmasta. Miten ihmiset saa innostumaan niin että he osallistuvat joukkorahoitukseen? Millä tavalla osallistuminen sitouttaa ja luo yhteisöllisyyttä?

Keskiviikko 19.8. klo 14-15 Hyvinvoinnin tila oppimisympäristönä

Omien kotikulmien asiantuntijat – Maria Talvite, koordinaattori, Mestarit & kisällit -hanke, Suomen Kotiseutuliitto
Omien kotikulmien asiantuntijat – eli mitä saadaan, kun lapset, nuoret ja eläkeikäiset suunnittelevat ja tekevät yhdessä paikallistoimintaa. Spoileri: kaikkea aivan ihanaa!

Hyvinvoinnin tila oppimisympäristönä – Anne Backman, sosiaalialan lehtori, LAB-ammattikorkeakoulu Lappeenranta
Ihmisten arjen todellisuudet erilaisissa arjen ympäristöissä ovat opiskelijoidemme aitoja oppimisympäristöjä. Näitä tarjoavat mm. kolmannen sektorin monenlaiset toimintamuodot ja kokoontumistilat. Opiskelijoille parasta pääomaa on olla mukana luomassa osallisuutta vahvistavia hyvinvoinnin tiloja yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Torstai 20.8. klo 14-15 Hyvinvoivaa tilaa kunnassa

Millainen kaupungin tai kunnan rooli on hyvinvoinnin tilassa? Millainen sen pitäisi olla? Miten Hyvinvoinnin tila voi edistää kunnan strategiaa tai lisätä sen houkuttelevuutta. Paneelikeskustelussa mukana
- Mikaela Fabritius, projektikoordinaattori, Perinnetalkoot, Lapinjärven kunta
- Kaija Kuusisto, toiminnanjohtaja, Toimintojentalo, Seinäjoen kaupunki
- Nina Mäkelä, hallituksen jäsen, Träskändan kartanon ystävät ry
- Titta Reunanen, alueosallisuuspäällikkö, Helsingin kaupunki

Perjantai 21.8. klo 9-10 Verkostosta tukea tulevaisuuteen

Millaisesta Hyvinvoinnin tilojen verkostosta haaveilet? Mitä palveluja haluat sen tarjoavan tilan käynnistämiseen ja kehittämiseen? Millaista tukea toivot? Tule kanssamme unelmoimaan täydellisestä verkostosta!



Edellinen
Edellinen
8. toukokuuta

Suomen suurin etäpäivä 8.5.2020

Seuraava
Seuraava
27. elokuuta

Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinat 27.8.2020